[QUOTE=basbakan;2614]Nesi berbat ben daha yolda kalan ford görmedim.ama ama o phali havali arbalardan cok gördüm yolda kalan[/QUOTE
Teneke kardes Ford ...
Bu bir bakima kiralik araba oluyor,tabiki karari yine sen vericeksin,yalniz istersen en sonunda arabayi yinede sen satin alabiliyorsun.
Nerden biliyorsunki,tabiki Ford'ta calistigini söyleyeceksin,ne zannediyorsun diger firmalar nasil araba ürettigini görüyormusun? diger firmalarin kalitesine bir bak istersen,araba kiyaslama yaparken her arabayi kendi Klasi ile esitlemeye calis.
Bende Ford'ta calisiyorum, kullandigim arabada Ford, cokda menunum.
selam konu nerden nereye geldi yaw araba kalitesi önce fiyata sonra kaza anindaki son hali kaldiki saglamlik euro normlarinda test ediliyorsa tenekede olsa saglamdir
iki her markanin kullaniciya göre tercih önceliyi var bazi insanlar ata biner gibi arabaya bindikleri icin timar etmiyorlar
kaldiki markalar üretimde dayaniklilikta önem vermedikleri icin piyasadan isliniyorlar birzamanlar fort benimde sevdiyim arabaydi lakin arabasina önem vermeye bazi kulanicilar
beni arabadan soguttu sonra mercedes kullanmaya basladim ama yine alti ay önce bir türk arkadastan aldigim araba sorun cikarinca galiba arabadan tam sogudum
6 ayda araba beni deyil ben arabayi tasidim nerdeyse mubarek ne arabayi tamir ettirmis nede tamir etmis ihale bana kalinca cekilmez oldu bu gun satim zararina
insan bile yesin icsin berbere banyoya gitmesin önce kokar sonra bitlenir pirelenir uyuzdan ölür
arabada birnevi ayni olur bozulur küflenir cürür gider
0 km araba almak biz calisana yilda 6000 € 24 ay 12bin€ bunun vergisi var sigortasi var sigortada ortalama aylik 100 ila 150 € 10000km de bir450€ bakim yuvarlak hesap 20000€
tabiki herseyden önemlisi zevk ama pahali
hersey gönlünüzce olsun
aylik 250€ iki yilda 6.000€ yapar ilk 20.000km bakim bedava ikinci bakima kadar zaten geri verilmis olur sigortasi vergisi hangi araba olsa ödenecek.ister satin alinsin ister bu sistemle alinsin iki yilda 6.000€ deger kayipeder diye düsünüyorum en azindan bunu satmayla ugrasmasin diye düsünüyorum.
yanliz benim merak ettigim geri verirken ufak tefek ciziklere sorun cikariyorlarmi diye eger sorun cikariyorlarsa birde 2—3 bin boya parasi isterlerse iste ozaman bir anlami yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)