Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdesiyle gelen ve Kur’an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecemizi tebrik ediyor, tüm insanlık için huzur ve sağlık getirmesini diliyorum.
Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdesiyle gelen ve Kur’an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecemizi tebrik ediyor, tüm insanlık için huzur ve sağlık getirmesini diliyorum.
Bin aydan hayırlı olan bu mübarek gecede, ellerinizi semaya açın, gönlünüzü huzurla doldurun. Allah’a yönelen dualarınız kabul, günahlarınız affolsun. Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde nice kandiller geçirmeniz dileğiyle, Kadir Geceniz mübarek olsun!
Kadir gecesi başta islam alemine ve tüm insanlığa içinde de bizlere hayır bereket rahmet ve mağfiret getirmesi temennisi ile. Rabbim nice Kadir gecelerine ulaşmayı nasip eylesin inşaAllah
Baska yerdede yazdım bu yazıyı burayada yazim belki naspi olanlar olur
Gecemiz Hayırlara Vesile Olsun Diye Dua ederek başlayalım Dostlar Yillardir Savundugum Bir tez var cevremdeki İnsanlarda bunu çok gıördügüm İçin Bir İki kelamda size edeyim Nasibi olan varsa Nasibini alir Bu geceyi Uyunaki gecirmek evladir Lakin cok Basit bir ölcü ile kendimizi Bir olcelim bu geceyi ibadet ve taat uzeri gecirdik peki ya yarin sonraki gün çünkü bu bedende bu can dürdukca her gunumuz rabbimize karşi sorumluklugumuz devam edmekte bu gecede gercek mannda ihya ettigimizin ölçüsüne her gelen yarınlarda ahlaki bir degisimimiz oldumu misal namaz kilmıyirsak namaza basladikmi veya faiz ile is yaparken faizi icki veya kumar illeti vs mevlanin bizden istedigi gibi bir içtimayi hayata başladikmi iste size en basit bir ölçü birimi budur kul nasibi kadar olnadan faydalanir sözümüzün özü bu dur bu kelamda bizden bilinmeye herkesin gecesi mubarek olusun kimin nerde neyde ne kadar nasibi var ancak alemlerin rabbi olan allah bilir allahin rahmeti muhabbeti uzerimize olsun
26 yı 27 ye bağlayan Kadir gecemiz kurtuluşumuza vesile olsun inşaAllah Ramazan - Şerifte giydiğimiz Müşir fleed Admiral kıyafetini ,Ramazan Çıktıktan sonra
Dünya günahlar çamurunda kirletmeyelim
Gecemiz ümmeti Muhammed in Kurtuluşuna
Vesile olsun...Amin
Konu Turab tarafından (26.03.25 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
Kadir Gecemiz mübarek olsun.
Kandiliniz mübarek olsun
Tüm İslam Aleminin ve burada ki Arkadaşların
Kadir Gecesi mübarek olsun İnşALLAH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)