Videoyu İzlemek İçin Görüntü Üzerine Tıklayınız

Videoyu İzlemek İçin Görüntü Üzerine Tıklayınız

Degerli kardesim Karatutku, sunmus oldugun paylasimi cok degerli buldum.
Derin bir ilgiyle izledim, gelecek zaman icinde gelismis teknoloji sayesinde sahsen
bende saglik acisindan belirli düsünceler icindeydim.
Icimdeki soru isaretlerini yok etmene tesekkür borcluyum.
Saygi ve Selamlarimla

Ben 4 kez amaliyat oldum gecen sene gözden bu videoyu görünce korktum
Gözlükten kurtulmak istiyordum tesekkür ederim

paylaşım için teşekkür ederim

Vidyoda anlatılan riskler metnini sunabilien olursa iyi olur ben metin linkini vidyoda göremedim

Burada önemli olan gözün kendini yenilemeyen tek organ oluşundan dolayı ekstra risk taşımasıdır. Her ameliyat gibi göz ameliyatının da tabi ki riskleri vardır. İnsan organına yapılan herhangi bir müdahalede yüzde yüz sonuç beklenemez düşüncesindeyim.

Ben 2002 lasic oldum - öğün bugün gözlük vs takmıyorum. Allah'tan gözümde sorun çıkmadı.

Arkadaşım benim mesleğim kaynakçı oldugu icin bana tavsiye etmediler riskli olabilir dediler bu yüzden ön muayene oldugum halde erteledim birde bir arkadaşım 10 yil önce olmistu fakat ameliyatın ardindan uzak sorunu kalkti yakın icin gözlük takmaya başladı yani yanlis teknikle mi ameliyat yapıldı bu konular kafami kurcaladi hala yaptırmadım maalesef...

Ben kendim yaptırmadım kendim okuma gözlüğü kullanıyorum günlük gözlük kullanım ihtiyacım olmadı şuanda yaşlandık ondan dolayı okuma gözlüğü kullanıyorum ama evde iki kişi ameliyot oldu 8lki hanımdı onda şeker hastalığı mevcuttu ameliyattan önce ilerde tekrar şekerden dolayı gözlük kullanırsın demişlerdi doksanlı yılların sonlarında operasyon yapıldı uzunca yıllar gözlük kullanmadı ameliyatla ilgili hiçbir sıkıntı olmadı tabiki yıllar geçtikçe gerek şeker hastalığı gerekse yaşın ilerlemesiyle tekrardan gözlük kullanmaya başladı denilen oldu bizim ne kaybımız oldu dersek kayıptan çok karımız oldu her sene gözlük camları çerçevesi gibi yüklü miktarda giderimiz oluyordu ortalama 300€ bazen 500€ gider oluyordu bu giderleri göz önüne alırsak yüklü bir miktarda kar sağladık yıllarca konforu bir yaşamı saymıyorum.
ikincisi oğluma yaptırdım 2021 yılında 20 yaşını doldurmasını önermişlerdi ozanlar oyndada hiç bir sorun olmadı hayatından çok memnun verdiğimiz parayı kat kat fazlasını çıkardık gözlük giderlerinden.
şimdi ben tabiyki kimseye tavsiyede bununamam her insanın sorunu ayrıdır gerek yaşla gerekse rahatsızlıklarıyla veya operasyonun yapıldığı klinik doktorun o günkü hali ruhiyesi ile alakalı sorun oluşma ihtimali herzaman vardır ben artık katark ameliyatı gurubundayım er yada geç gelecek onuda nasip olursa akıllı lens düşünüyorum ya nasip gözlük kullanmaktan rahatsız olmayanın macera aramasına gerek yok.

Üstad ben kendim 1 yıldır bazen uzak bazen yakını görme sorunu yaşıyorum ben anternetif tıpta çözüm arama yolunu seçtim dün bir video izledim baya insanlar dernan bulmus Almanya da bu bitki var Türkçesi kırlangıç otu demek istiyorum şifanın nereden geleceği belli olmaz düşüncesindeyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)