Arkadaşım,her konuya saçma sapan farklı dillerde mesaj yazma,konu içindeki teşekkür butonunu kullan
5 mesaj atmışsın hepsinde de sapma şeyler yazmışsın

Arkadaşım,her konuya saçma sapan farklı dillerde mesaj yazma,konu içindeki teşekkür butonunu kullan
5 mesaj atmışsın hepsinde de sapma şeyler yazmışsın
Konu telase tarafından (06.01.26 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.

Elimden geldiğince silmeye çalıştım ama bitmiyor maalesef.

Usta,
İtalyanca teşekkür etmiş,anlaşılan yabancı.Forum kuralını nereden bilecek.Yazdıklarından da bir şey anlayacağını sanmıyorum.
Bence "teşekkür" sisteminde yeni üyelere uyarı açısından bir "teşekkür" hakkı tanınmalı.Tabi ilk "teşekkür" mesajını silmeden bir uyarı yapıp,forum kuralı hatırlatılmalıdır.
Konu Bixby tarafından (06.01.26 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.

Yazdıkları arasında "perfecto" fantastico" "Siete grandi" ve grande" gibi spam sayılacak ifadeler de var. Zaten 20 mesajdan sonra durmuş. O zaman diğer üyelerin "kolay gelsin, sağolun, eyvallah, bi bakalım gibi gereksiz mesajlarını da silmeyelim. En azından daha dikkat ederim bundan sonra.
Konu carpidiem tarafından (06.01.26 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.

Üstad yanlış anlamışsın.İlk mesaja cevap yazdım.Teşekkür sistemi için önerimde geneldi.Bu spam yapan şahıs için değil.Yani niye sildiniz gibi bir durumda yok.
Konu Bixby tarafından (06.01.26 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.

usta türkçede yazmıştı bir konuya![]()

Biz yöneticilerin birlkte hareket edip herkes için forum kurallarını uygulamamız lazım.
Türk-İtalyan-İspanyol üye vb. önemli değil. Kendi aramızda sıkıntı yaşamamalıyız. Saygılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)