1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Bir arkadasimin yalancisi olmustum

1. İndir #1
    VİP sir.altan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    1.222
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    2.171
    Teşekkür
    744 Mesaj

Bir arkadasimin yalancisi olmustum

....bazi insanlar vardir cok yalan soylerler, bazi insanlar vardir cok abartili anlatirlar,bazi insanlarda baskalarindan duyduklarini kendilerine maal edip anlatirlar.Bir aile dostum vardi ne soylerse inanirdim, cunku gorunusu yalan soyleyecek bir karakteri gostermiyordu,yillar sonra adamin her soylediginin yalan oldugunu anladim,bir seyler anlattigi zaman arkadasin agzinin icine bakarak dinlerdik.

.....Turkiyede yasadigim yillar bir fabrikanin imalat kismindaki ofisinde calisiyorum,arasira diger calisanlarla sohbet ediyoruz.Huseyin diye cok samimi bir arkadasim vardi,bir gun konusurken bir arkadasini isten attiklarini ama arkadasinin pazarlarda corap satip daha cok para kazandigini soylemisti.

....calistigim is cerinde cay paydosunda yine sanatkar arkadaslarla sohbet ederken herhalde issizlik mevzusu acilmis olmali, eh o zamanlar genclik var dunyayi omuzlarimizin uzerinden goruyoruz,bende yahu bir arkadasim var 5-6 ay evvel isden cikarildi, ondan sonra pazarlarda corap satmaya basladi, cok da iyi para kazaniyor dedim.aslinda benle alakasi olmiyan tanimadigim biri ...

.....Aradan bir hayli zaman gecti,buyuk atolye icinde isim icabi devamli dolasirim, tornacilarin oraya geldim, genc bir arkadas, ya abi bir zamanlar sen dedinki, arkadasin isden atilmis,pazarlarda corap satmaya baslamis cok para kazaniyormus, bende kardesimi yonlendirdim, cok cok corap aldik ve pazarlara goturduk ama gunde 3 cift corap bile satamadik dedi. bir sey diyemedim,kendi kendime uzuldum,keske arkadasimin sozunu kendime maal edip soylemeseydim dedim..

...Bazi insanlardan bilgi almak istersiniz, sordugunuz seyin cevabini bilmiyorlardir ama sizleri yalnis yonlendirebilirler,karsimizda konustugumuz kisilerin ne derece guvenilir olduklarini bilmemiz lazimdir.

..australyadan sevgilerle.

2. sir.altan üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)