1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Mutlu dindar amca.

1. İndir #1
    VİP sir.altan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    1.241
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    2.209
    Teşekkür
    756 Mesaj

Mutlu dindar amca.

..eski zamanlara yasli bir amca varmis,sabahin er saatinde daha caminin imami dahi gelmeden caminin kapisinda olurmus,sabah namazini kildiktan sonrada kalabildigi kadar camide kalir ve diger insanlarla sohbet edermis,,,,adamcagizin boyle erken saatte cami kapisinda olmasi bir gun imam efendinin dikkatini cekmis ve sormus, ya arkadasim sen niye daha cami acilmadan evvel kapi onunde oluyorsun demis, yasli amcada, sorma imam efendi, diye anlatmaya baslamis,imamin yaninda bir kac kisi daha varmis ve dikkatle amcayi dinlemeye baslamislar....Efendim benim iki tane karim var o yuzden cok mutluyum, sabahleyin bir tanesi ibrikle su getirir abdest alirken elime ayagima doker, obur karim elinde havluyla bekler ve ellerimi ayaklarimi kurular,evden cikarken biri ceketimi tutar, digeri ayakkabilarimi onume getirir,iste boyle bende erkenden burda olurum der....Vatandaslardan biri ne guzel yahu acaba bende bir hanim dahami alsam filan diye mirildanir...Yasli amca adama doner, ne mutlulugu be arkadasim,bir hata yaptik iki hatun aldik, evde birbirlerini yedikleri yetmiyormus gibi,bana olan dir dirlarida hic bitmiyor,o yuzden kafa dinlemek icin erkendende evden kaciyorum ve mumkun oldugu kadarda eve gec gitmeye calisiyorum,der.

..kalin saglicakla

2. 4 kişi bu mesaj için sir.altan üyemize teşekkür etmiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)