arkadaslar,kizim yanlislikla üye olmus,nasil kündigung yapabiliriz?

arkadaslar,kizim yanlislikla üye olmus,nasil kündigung yapabiliriz?

Nereye üye oldugunu yazsan aciklayici sekilde cevap gelebilir

Yeni yaptiniz Üyeligi 14 icinde kündigung yasabilirsiniz

hörzu dergisi,üye olmus

maalesef 4 ay gecti,nereye email yazabilirim?

Birşey yapamazsın, bakman lazım nekadar süreli, bitmeden kaç ay önce çıkabiliyorsun (Kündigungsfrist). ama unutma sonra tekrar 1 sene uzar.

Slm Aleyküm aslında herşeye Çare var kaldı ki Erken Müdahale ettiğiniz zaman.
Benim 4 Numara Oğlum en küçüğü 17 yaşında
Auto Motor Sport Dergisine Üye olmuş bizim Haberimiz yok tabiiki
Sürekli Dergi geliyordu Haftalık Oğluma dedim sen nereye Üye oldun
Baba istemeden Üye oldum . O aralar ben Hastalanmıştım oraya Telefon açıp Durumu
Izah etme Lüksüm olmamıştı. Nitekim 4 Hafta sonrası Telefon açıp benim Oğlum istemeden bilmeden sizin Dergiye Üye olmuş Yaşını sordular ne yazık ki Yalan söyleme zorunda kaldım Çocuğun Yaşını küçük gösterip Dergiden Aboneliğini Iptal ettirdim. Sonrası gelen Dergiler sizde kalabilir dediler Konu orada kapandı.
Şansını dene istersen
Bahsettiğim Olay Geçen sene olmuştu Eylül ayında

Not : Altını çizerek söylüyorum Yalan söylemek İyi bişey değil bir Müslüman Evlâdı olarak yakışır kalmaz ama Işin içinden kurtulmak için zoraki Durumda mecburen bunu yapmak zorunda kaldım.
Rabbim beni Affetsin yoksa ki 98 EUR cepten çıkacaktı
Bugün 98 EUR az para değil

Bencede denemenizi tavsiye ederim. Her kurumda anlayışlı düşünceli insanlarda olabiliyor.Denemekten zarar gelmez, kolay gelsin.

arkadaslar,hörzu dergisine ,kündigung yazdik,bestätigung mail geldi,toplam 12 ay sürecek,12 ay 160,80euro,100euro gratis,60,80euro ödüyecegiz.4 ay gecti,daha 8 ay gelecek,hakkimiz da hayirlisi olsun,cocuklarimizi bilgilendirelim,gratis geschenk gibi kelimeler insana cazip geliyor;(kelime oyunlari),saglicakla kalin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)