paylasim yapan sayin ustalar şu linkleri ya dosya.tc veya dosya.co ya atin lutfen okada emek harciyorsunuz acayip sitelere yonlendirip duruyo alana kadar paylasimlari canimiz cikiyor lutfen dikkate alin ricamizi
paylasim yapan sayin ustalar şu linkleri ya dosya.tc veya dosya.co ya atin lutfen okada emek harciyorsunuz acayip sitelere yonlendirip duruyo alana kadar paylasimlari canimiz cikiyor lutfen dikkate alin ricamizi
israr ve inatla halen virus dolu sitelere ekleme konusunda israr ediliyor anlamiyorum daha 3 gun once formatlatim telefonumu bugun red box indircem derken gene virus doldu telefon gene format atacam yazik degilmi 2.5₺ telefona surekli format atiyom
hangi linklerde sorun yasiyorsun yazabilirmisin?sanirim apk yüklenen linkleri bahsediyorsundur,benim yüklediklerimdede reklam cikiyormu?cogu yüklenenler zaten free servere yükleniyor,belki ondan olabilir.
evet usta apk yuklu sitelerden bahsediyom en basiti alimi dosya co veya yandex veya dosya tc varken surekli yonlendirmeli sitelere gidip duruluyor
O linklerin hiç biri virüslü değil.Telefonunuza virüs var diye uyarı geliyorsa onların hepsi reklam veya virüs programı kullanıyorsanız reklamı virüs diye tanıyor.Durum sadece bundan ibarettir.
Ben hem indiriyorum,hemde upload yapıyorum.Virüs varsa bana niye bulaşmıyor.Devamlı aynı şeyi söyleyeceğinize , bahsettiğiniz linklerden indirmesini öğrenin.
3gun once format attigimda surekli aduult sitelerinden bildirim geliyordu bu yastan sonra apk lar yuzunden patronla aram acilacak
Ayriyeten indiremediğiniz linkin konusuna mesaj atın ,isteyen olursa dosya tcyede yüklerim diye size iki kezde belirttim.
Buraya yazacağınıza indiremediğiniz linkin konusuna yazsaydınız, oda şimdi yüklenmiş olurdu.
-----------
Sonuç: Vakit kaybı ve faydalanamama
selam arkadas onda arkadaslarin bir kabahati yok linklerin cogu kopyala yapistirla paylasim yapiliyor
yani paylasimlarin birtaraftan indirlilip tekrar yüklenmesi zaman kaybi ayrica vürüsler yükleme sayfasindan deyil sayfada olan reklamlardan kaynakli icerikler senin sorun yönlendirmelerdeki acilan sayfalari tiklamaz isen yapiskan spamlardan etkilenmezsin ayrica apk dosyalarinda genellikle iceriye gizlenmis reglamlar yüzünden sen virüs saniyorsun hepsi bu apklere ihtiyac oladukca bunlara katlanacagiz yada yilik server satin alip rahatimiza bakacagiz nitekim ben böyle yaptim simdi
akil var mantik var apk dosyalaritemiz olursa kim server alir reklamsiz piril piril gösterse helehele yayinlar hic kapanmasa badava yayinda bedava reglamlar mutlaka cikacak apk dosyalarini forumdaki paylasan arkadaslar sunmuyor sunulan hazir apk dosyalarini paylasiyorlar
iyi veya kötü paylasim yapan arkadaslardan allah razi olsun gönül ister kendi apk lerini kendiyapsinda
elde yok avuc ne yapsin![]()
kardes apk larin icindeki reklamlardan kurtulmak en basit olay dedigin gibi paylasim yapan arkadaslar genelde 3 ayri siteye ekliyor bende buldugum apk lari once kendim indirip test ederim sonra uyelere sikinti olmasin diye dosya co ya atarimki indirmesi en kolay yerdir kendim test etmedigim hic bir paylasimi siteye koymamaya gayret ederim
Turhal usta başta o «virüs var» uyarıları bende de oluyor.
Bedava indirince adamlar (yüklenen siteler) reklamlardan kazanıyor.
Bu tür haber veya siteye yönlendiriliyorsan tavsiyem o yeni açılan veya mesaj getiren sitenin tab/cam'ini kapat.
Birde moda oldu bildiri istermisin istemezmisin, yok tıklamaya rağmen mesaj gene geliyor. Gelsin, bir kere de gene tıklarız, sorun değil.
Kısacası bu:
Yazsa bile virüs değil, aksi takdirde benim cebim çoktan gitmisti (bir ara yazmıştım reklamlardan kurtulamıyorum diye).
Gene linklerden birini tıkla ve dene, göreceksin boşuna format çekmişsin - aksi taktirde çoğumuzun cebi virüs ile bulaşmış olması gerekiyor...
Konu TamBirOsmanli tarafından (17.05.19 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)